• Bruidswerk

  Bruidswerk is meer dan een bruidsboeket

 • Rouwwerk

  Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten. Laat bloemen uw woorden vertalen

 • bedrijven/evenementen

  Verhoog de impact van uw evenement met unieke bloemcreaties.

 • Workshops

  Maak je eigen unieke bloemcreatie

 • Anders Bloemstyling

  Anders dan Anders

Werk in Uitvoering

Referenties

Carolien 
Lenie heeft ruim de tijd genomen om samen bij ons thuis door te spreken wat we graag zouden willen. Ze begreep al snel wat voor soort stijl we wilden en kwam zelf met nuttige tips voor de rest van de aankleding. Het uiteindelijke resultaat was prachtig!! Ook erg leuk, het stofje wat ik voor veel decoraties heb gebruikt heeft zij verwerkt in mijn bruidsboeket. We hebben veel complimenten gekregen en ook de dagen erna nog kunnen genieten van de mooie bloemen in het bruidsboeket en het boeket voor op de auto. Lenie kan echt van je bruidsboeket echt wat persoonlijks maken!


Annemieke van der Burg
Lenie van Anders Bloemstyling heeft onze wensen omgezet in een bloemstuk en corsages die al onze verwachtingen overtrof! De combinatie van de vetplantjes met de overige bloemen was geweldig. We hebben veel complimenten ontvangen die dag over de bloemen. De corsages waren prachtig en hebben het de hele dag en nacht volgehouden. Een betere bloemist konden we ons niet wensen. Lenie, nogmaals ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke dag!

Maaike & Christian
Voor onze bruiloft wilden we graag iets anders. Toen ik dit aan iemand vertelde kreeg ik de tip om contact op te nemen met Lenie van Anders Bloemstyling. Bij Anders Bloemstyling kun je dus inderdaad kiezen voor iets anders, dit was precies wat wij graag wilden. Tijdens het gesprek merk je meteen dat ze overal voor open staat. Op plaatjes had ik weleens een polscorsage gezien en daar vertelde ik over. In haar voorbeeldboekjes zagen we een bloemstuk verwerkt door lijmdraden, erg bijzonder. Lenie had meteen ideeën om dit samen te combineren, door haar creativiteit is het bloemstuk zo geworden dat het helemaal paste bij onze dag. Het idee van de lijmdraden kwam ook terug in de corsages en het stuk voor de auto, daardoor was het één geheel. Er kwamen alleen maar leuke reacties op de bijzondere bloemstukken. We genieten er zelf nog steeds van op onze trouwfoto’s!

Aaldert & Paula
L
enie heeft prachtige creatieve ideeën. Samen hebben we alle opties bekeken, alles was mogelijk, in super mooie kleuren en bloemen. De corsages waren prachtig, we hebben veel lovende reacties gekregen. De bloemen op de auto en het boeket waren echt even "anders". Ik vond het zo mooi, dat het gedroogde boeket nog steeds in de kamer ligt, als aandenken aan een onvergetelijke dag!

Remi & Ellen
Het begint met een zeer prettig gesprek. Alle opties worden besproken, je kunt aangeven wat je wilt. Er wordt je niets opgedrongen. Ze is zeer creatief en ook wij hebben veel complimenten gekregen voor de originele corsages en het "bruidsboeket" (bloemstuk op m'n arm). Als je iets anders wilt, ben je hier aan het juiste adres.

Bruinsma
Allereerst hebben we ontzettend veel leuke reacties gehad op het bruidsboeket, corsages, autoboeket, linten en aankleding van de ceremonielocatie!!!! In het begin een prettig gesprek gehad, om onze wensen te bespreken. Niks was onmogelijk!!! We zijn ontzettend tevreden en blij met het werk wat is geleverd!! Anders bloemstyling... een echte aanrader!!!

Rienke
Anders Bloemstyling maakt heel persoonlijk bloemwerk en ze kijkt verder dan de standaard mogelijkheden. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad over mijn bruidsboeket, de corsages en alle andere bloem-aankleding bij onze bruiloft! De kwaliteit van het bloemwerk was zeer hoog en de samenwerking was erg prettig.

Anders Blog


contact

Lenie Lomulder
Brinkstraat 3
9411 KJ Beilen
T. 06 23 95 03 09
E. info@andersbloemstyling.nl

Volg anders bloemstyling