• Lenie lomulder

  Mijn motto is anders dan anders

 • Rouwwerk

  Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten. Laat bloemen uw woorden vertalen

 • Bruidswerk

  Bruidswerk is meer dan een bruidsboeket

 • Bedrijven/evenementen

  Verhoog de impact van uw evenement met unieke bloemcreaties

 • Workshops

  Maak je eigen unieke bloemcreatie

Bloemen spreken elke taal

Hoe gaat het nu eigenlijk

10-11-2017

 

Zoals velen van jullie wel weten ben ik 28 maart verhuisd naar Beilen. Niet meer werken aan huis, maar een eigen plekje. Er heeft een grote verbouwing plaats gevonden in de winkel De Dahlia van Daniëlle Wiechers. Zij heeft mij de kans gegeven om mij verder te ontwikkelen en daar ben ik dan ook super blij mee.
 
Waarom
Waarom heb ik eigenlijk deze keuze gemaakt. Ik heb altijd gezegd dat ik ooit een eigen plekje wilde, maar geen winkel. Een plek waar ik zichtbaar ben, mijn workshops kan geven en mijn werk kan doen. Niet verplicht om altijd aanwezig te zijn, want op locatie werken en gesprekken aan huis of op bedrijven voeren vind ik erg belangrijk.  
 
Hoe gaat het nu eigenlijk 
We zijn nu 7 maanden verder. 7 maanden waarvan de eerste werkzaamheden t/m september vooral bestonden uit het aankleden van bruiloften. Ik heb de mogelijkheid gekregen om voor maar liefst 26 bruidsparen het bruidsboeket en vele andere bloemcreaties te mogen maken. Vooral locatie aankleding was populair, zoals een backdrop of een boomversiering.
 
Stagiaire
Na het trouwseizoen kwam er een volgende uitdaging. Ik kreeg op 25 september voor het eerst een stagiaire onder mijn hoede, Annika! Een hele nieuwe ervaring en erg leerzaam.
Annika volgt de opleiding “docent en kennis Manger bloemsierkunst” en is bezig met een marktonderzoek over mijn workshops. Natuurlijk helpt ze mij ook buiten het onderzoek en is een goede sparringpartner.
 
En nu, kerst 
De komende weken is het een gezellige drukte met de voorbereidingen voor de kerst. De bedrijven worden in kerstsfeer gezet, er worden relatiegeschenken gemaakt en de kerstworkshops worden voorbereid. De opgaven voor de kerstworkshops lopen goed, er zijn tenslotte al 12 kerstworkshops gevuld. Dit bewijst dan ook dat het een goede keuze is geweest om een zichtbare locatie te hebben.
 
Mocht je kennis willen maken met mijn workshops. Kom dan tijdens de kerstshow op vrijdagavond 8 december, er word dan een inloopworkshop gegeven.

contact

Lenie Lomulder
Brinkstraat 3
9411 KJ Beilen
T. 06 23 95 03 09
E. info@andersbloemstyling.nl

Volg anders bloemstyling